15نوع بیماری سیب زمینی و روش های مبارزه با آنها

    15 نوع بیماری‌ سیب زمینی و روش‌های مبارزه با آن‌ها ۱- پوسیدگی ریشه سیب‌زمینی علائم بیماری روی غده سیب زمینی تشکیل اسکلروت های سیاه رنگی است که سطحی بوده و با آب شسته نمی‌شوند (با ناخن به‌راحتی کنده می‌شوند) و بازارپسندی محصول را کاهش می‌دهدکاشت غده‌های آلوده به اسکلروت در خاک‌های مرطوب موجب…

آفات و بیماری های ذرت

آفات و بیماری های ذرت سیاهک معمولی ذرت با عامل Ustiago Maydis: بیماری در قسمت های جوان گیاه که فعالانه رشد می کنند، شدیدتر است. کاهش محصول در بوته های آلوده در برخی مواقع بالای 50 درصد گزارش شده است. طی ارزیابی های صورت گرفته ، بلال آلوده به بیماری نسبت به بلالهای سالم 35…

مدیریت کنترل علف هرز در مزرعه ذرت 1

مدیریت کنترل علف هرز در مزرعه ذرت 1 کنترل علف هرز به معنی جلوگیری از رقابت علف هرز با محصول اصلی و جلوگیری از خسارت محصول است. هدف از کنترل علف هرز، حفاظت پتانسیل ( هم از نظر محصول و هم کیفیت آن ) و همچنین پیشگیری از گسترش و حمله علف هرز به زمین…

اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای2

اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای2 اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای2 کودهای کم مصرف: بر اساس آزمون خاک و سابقه کمبود، این عناصر در مزرعه مصرف می گردند. در بین این عناصر ، مصرف روی و آهن به دلیل خصوصیات خاک های تحت کشت ذرت در کشور اولویت ویژه ای…

اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای 1

اصول تغذیه ذرت علوفه ایی و دانه ایی 1 اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای 1 میزان کود شیمیایی مورد نیاز ذرت با توجه به شرایط اقلیمی ، آب قابل دسترس، بافت خاک ، مواد غذایی موجود درآن ، مرحله رشد ، نوع و رقم ذرت موردکشت متغیر است. نیاز غذایی ذرت به…

اصول آبیاری ذرت علوفه ای و دانه ای

اصول آبیاری ذرت علوفه ای و دانه ای اصول آبیاری ذرت علوفه ای و دانه ای اصول آبیاری ذرت تامین نیاز آبی کافی و به موقع مخصوصا در مراحل استقرار، گلدهی و دانه بندی ذرت در افزایش عملکرد بسیار موثر است و نیاز آبی ذرت در زمان گرده افشانی و ظهور کامل به حداکثر خود…

آفات خيار گلخانه ای

آفات خيار گلخانه ای 1:

آفات خیار گلخانه ای آفات خیار گلخانه ای شته جالیز(Aphids gossypii): شته ها از مهم ترین آفات خیار گلخانه ای هستند كه تهدیدی جدی برای خیار گلخانه ای محسوب می شوند. اين حشرات گلابي شكل با بدني نرم، 2 الي4 ميليمتر و داراي قطعات دهاني زننده- مكنده هستند(شکل 1). آنها خرطوم خود را به داخل…

اسید آمینه چیست؟ #1

اسید آمینه اسيد آمينه چيست و چرا بايد در تغذيهء گياه از اسيدهاى آمينه استفاده كنيم؟اسيدهاى آمينه مولكولهاى آلى كوچكى هستند كه واحدهاى تشكيل دهندهء پروتئينها ميباشند و در تمام سلولهاى زنده وجود دارند. گياهان ميتوانند با استفاده از عناصر موجود در آب و هوا و خاك، طى فرآيند فتوسنتز اسيد آمينه بسازند، ولى اين…

1.تریپس و مبارزه با حشره تریپس در مزارع

روش‌های مبارزه با حشره تریپس شرکت آکام تجارت سبز آوران الوند برترین نهاده های کشاورزی را تولید و تامین می کند یک تریپس بزرگسال دارای یک بدنه باریک و بلند، یک دم حدود یک میلی‌متری و در کنار باله‌های باریک خود دارای حاشیه‌های بلند در کنار پاهایش نیز می‌باشد. اما تریپس‌های نابالغ که لارو یا…