15نوع بیماری سیب زمینی و روش های مبارزه با آنها

    15 نوع بیماری‌ سیب زمینی و روش‌های مبارزه با آن‌ها ۱- پوسیدگی ریشه سیب‌زمینی علائم بیماری روی غده سیب زمینی تشکیل اسکلروت های سیاه رنگی است که سطحی بوده و با آب شسته نمی‌شوند (با ناخن به‌راحتی کنده می‌شوند) و بازارپسندی محصول را کاهش می‌دهدکاشت غده‌های آلوده به اسکلروت در خاک‌های مرطوب موجب…

اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای2

اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای2 اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای2 کودهای کم مصرف: بر اساس آزمون خاک و سابقه کمبود، این عناصر در مزرعه مصرف می گردند. در بین این عناصر ، مصرف روی و آهن به دلیل خصوصیات خاک های تحت کشت ذرت در کشور اولویت ویژه ای…

اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای 1

اصول تغذیه ذرت علوفه ایی و دانه ایی 1 اصول تغذیه ذرت علوفه ای و دانه ای 1 میزان کود شیمیایی مورد نیاز ذرت با توجه به شرایط اقلیمی ، آب قابل دسترس، بافت خاک ، مواد غذایی موجود درآن ، مرحله رشد ، نوع و رقم ذرت موردکشت متغیر است. نیاز غذایی ذرت به…

اصول آبیاری ذرت علوفه ای و دانه ای

اصول آبیاری ذرت علوفه ای و دانه ای اصول آبیاری ذرت علوفه ای و دانه ای اصول آبیاری ذرت تامین نیاز آبی کافی و به موقع مخصوصا در مراحل استقرار، گلدهی و دانه بندی ذرت در افزایش عملکرد بسیار موثر است و نیاز آبی ذرت در زمان گرده افشانی و ظهور کامل به حداکثر خود…

آفات خيار گلخانه ای

آفات خيار گلخانه ای 1:

آفات خیار گلخانه ای آفات خیار گلخانه ای شته جالیز(Aphids gossypii): شته ها از مهم ترین آفات خیار گلخانه ای هستند كه تهدیدی جدی برای خیار گلخانه ای محسوب می شوند. اين حشرات گلابي شكل با بدني نرم، 2 الي4 ميليمتر و داراي قطعات دهاني زننده- مكنده هستند(شکل 1). آنها خرطوم خود را به داخل…

اسید آمینه چیست؟ #1

اسید آمینه اسيد آمينه چيست و چرا بايد در تغذيهء گياه از اسيدهاى آمينه استفاده كنيم؟اسيدهاى آمينه مولكولهاى آلى كوچكى هستند كه واحدهاى تشكيل دهندهء پروتئينها ميباشند و در تمام سلولهاى زنده وجود دارند. گياهان ميتوانند با استفاده از عناصر موجود در آب و هوا و خاك، طى فرآيند فتوسنتز اسيد آمينه بسازند، ولى اين…

1.تریپس و مبارزه با حشره تریپس در مزارع

روش‌های مبارزه با حشره تریپس شرکت آکام تجارت سبز آوران الوند برترین نهاده های کشاورزی را تولید و تامین می کند یک تریپس بزرگسال دارای یک بدنه باریک و بلند، یک دم حدود یک میلی‌متری و در کنار باله‌های باریک خود دارای حاشیه‌های بلند در کنار پاهایش نیز می‌باشد. اما تریپس‌های نابالغ که لارو یا…

سموم تماسی و سموم سیستمیک – 2

سموم تماسی

سموم را به دلیل مکانیسم و نحوه اثر می توان در گروه های مختلفی قرار داد که از جمله مهمترین این گروه ها سموم تماسی و سیستمیک هستند که حتما شما نیز با این دو واژه برخورد بسیار داشته اید . این دو واژه را می توان بدین صورت توضیح داد: سموم تماسی Contact جذب…

سمپاشی و محلول پاشی کود ها – 1

کود سمپاشی

نکاتی درباره سمپاشی و محلول پاشی کودها: آیا میدانید که آبهایی که دارای #pH بالا می باشند معمولا باعث #کاهش کارایی کودها و سموم می شوند. آبی که از اغلب چاههای کشاورزی كشور بیرون می آید بشدت قلیایی بوده و pH آن بشدت بالاست. بررسی ها نشان داده اند که pH بالای آبی که بمنظور…